Gość Tomek Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Od kilku miesięcy odczuwam praktycznie codziennie w lewej pachwinie dyskomfort, lekkie pobolewanie, ból promieniuje także na udo wew. strona przy kolanie a także na podbrzusze. Prawa strona także ale rzadziej. Także czuje dyskomfort w okolicy krocza-tam gdzie gruczoł krokowy. Lekarz urolog stwierdził, że mam przewlekłe zapalenie tego gruczołu krokowego i biore leki ale jakis czas temu chirurg wybadał, że mam troszkę powiększony kanał pachwinowy po tej lewej stronie.. Zastanawiam się teraz czy te moje bóle, dyskomfort to przez to zapalenie czy może ten kanał pachwinowy? Dziękuję z góry za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafal Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 A czy boli Cie caly czas odbyt,taki palacy bol??? Jak to leczysz lub moze wyleczyles,poniewaz mam chyba ten sam problem i zadne leki nie dzialaja:((pomozesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Czasami tez ale rzadko bardziej w kroczu i pachwina. a u Ciebie jak te objawy wygladaja? w pachwinie tez boli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tre654 Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Nie skupiajcie się tylko na fizycznej przyczynie. Jeżeli kiedyś jej nie mieliście a brak w waszym życiu jakiegoś wypadku fizycznego, to coś ja spowodowało. Może to być jakaś bakteria lub np pasożyt. Leczę takie rzeczy u ludzi i przeważnie czegoś się można dopatrzeć co przywraca wszystko do stanu pierwotnego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 A mógł to spowodować wypadek fizyczny? doznałem urazu brzucha kilka miesięcy temu.. bóle, dyskomfort w pachwinie oraz w kroczu odczuwam codziennie ale nie przez cały czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi