Gość Agata Opublikowano 26 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Urodziłam 2 dzieci i miałam usuwane hemoroidy 10 dni temu po 3-4 dniach zaczełam mieć skurcze odbytu. Cierpie na zespuł jelita drażliwego ,mam zaparcia i żadko chodze do ubikacji ( raz na tydzien przy zazywaniu lekow przeczyszczajacych).Opecnie po operacji nie chodze wogule do ubikacji bardzo malo jem prawie wogule i rzeczy typu sliwki suszone czy ziemniaki gotowane , kaszka manna i pije duzo wody nawet w nocy.Po zabiegu jestem bardzo oslabiona prubuje sie poruszac ale to bardzo meczace w obecnym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ted Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Witam Mozesz napisac cos o zabiegu? Jaka metoda miala Pani robiony? Jak to wyglada po operacji. Dziekuje za odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ben Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Ziemniaki nie są dobre w tej sytuacji, zatwardzają. I raczej kasza gryczana, jogurty i dużo błonnika (np. otręby) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 W zespole jelita drażliwego stosuje się odpowiednie leki regulujące pracę jelit (np. mebeweryna). Radziłbym jeszcze z tym problemem skonsultować się z gastroenterologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Wizyta u doktora wskazana, tu znajdziesz zdjęcia chorób odbytu http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi