Gość Jan Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Mam 23 lata i od kilku lat mam obustronne żylaki powrózka nasiennego. Z wiekiem zauważam coraz więcej drobych żył i żyłek podskórnych. Czy pojawianie się tych kolejnych naczyń może mieć jakiś związek z powstaniem krązenia obocznego w celu obniżenia temperatury jąder? i wzrostem żylaków?. Wiem, że unaczynienie prącia jest naturalne ale widoczność tych naczyć tylko delikarnie maleje podczas spoczynku penisa. Jedynie podczas zimnej kąpieli drastycznie spada widoczność. czy laparaskopowe usunięcie tych żylaków spowoduję zmniejszenie widoczności żył na penisie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jan Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Te zauważalne żyły i żyłki podskórne dotyczą naczyń penisa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jan Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 chyba nie doczekam się odpowiedzi *) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czesio Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 nie operuj sie mam znajomego i pozniej sa powazne powiklania po laparoskopi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi