Gość MARCELINA Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Witam. Mam pytanie. Pare dni temu stwierdzono u mnie kokcygodynie. Niestety niewiele wiem o tej chorobie, a z tego co sie dowiedzialam jest to dosc rzadkie schorzenie. Czy ktos moglby mi mniej wiecej powiedziec jak sobie z tym radzic, skad to sie wzielo(nie przypominam sobie bym miala jakis uraz) i jakie sa szanse na poprawe. Mam 23 lata, bole nasiolne od ok 3 tygodni. Dostalam czopki diclofenac od lekarza(nawet pomagaja). Ale co dalej? Czy cale zycie jestem na nie skazana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość M. Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Chcialam dodac, ze szukalam w internecie ale znalazlam tylko jakies lakoniczne wzmianki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marko Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 do przyczyn mozna zaliczyc ,zablokowanie stawu krzyzowo- biodrowego, mikro-urazy ,urazy. najskuteczniejszym zabiegiem jest mobilizacja per rectum. pozytywne efekty mozna osiagnac stosujacmobilizacje kosci ogonowej posrednie. wizyta u dobrego terapelty manualnego i bedzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi