Gość Boster Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 W skrócie o historii moich dolegliwości zanim przejdę do problemu. Czerwiec 2012 - pojawienie się *glutów* w gardle i utrzymujące się do dziś z różnym nasileniem (możliwe przyczyny: zmiana miejsca zamieszkania obecnie jakieś 400m od lasu, gruntowna zmiana uzębienia zamontowanie mostów stomatologicznych, pies z sierścią) Październik 2013 - powiększenie migdałków i są powiększone są do dziś Luty.2014 –* wykrycie torbieli nasieniowej wielkości 10mm 25.Maj - 05.Lipiec.2014 - okres kataru siennego 10.Lipiec.2014 - grypa lub angina objawy (temperatura maksymalnie 37,3 normalnie od 36,3- 36,6 * pojawienie się guzków z tyłu gardła coś jakby pęcherze z wodą nie znikły do dziś, ból gardła, lekko zielona wydzielina z nosa i gardła, osłabienie, oraz stopniowo powiększający się guzek na nodze) po tym jak choroba ustąpiła pojawił się jednorazowo kał otoczony krwią, guzek na nodze powiększał się, ciągle uczucie osłabienia i jakby zbierało mnie na chorobę. Niestety pojawiły się też duszności utrzymujące do dziś i czasami w nocy tak się pocę jakby mnie oblali wodą. Co do guzka został wycięty dwa dni temu wyglądał jak żółta gąbka wielkości borówki. Wyglądało to tak: http://oi57.tinypic.com/8vyfk9.jpg Ostatnio tez nasiliły się nudności i duszności czasami po wysiłku i to takim że np zrobię obroty rękoma lub delikatnie pojeżdżę na orbitreku. Zdarza się że bez powodu czuje że brakuje mi powietrza i go musze intensywnie łapać wtedy czuje też lekki ucisk pod mostkiem. Badania morfologi z rozmazem: limfocyty 1,2 normy laboratoryjne to minimum 1,5. Granulocyty 72 maksymalna ilość według laboratorium 70. Ob. –* 4 CPR prawidłowe Pasożyty w kale nieobecne. Poza tym wszystkim mam od dawna hemoroidy. Moje pytania czy ten guzek może być powiązany z tymi objawami i stanem gardła. Jeżeli tak to do kogo się udać od czego zacząć. I czy ten guzek może być nowotworowy ? Obecnie czekam na wyniki ale mogą być nawet za miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Boster Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Guzek pojawił się na prawej nodze pod kostną od wewnętrznej strony. Jak wcześniej napisałem lekarz jak go wyciął wyglądał jak żółta gąbka wielkości borówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Eli Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 I co z guzkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi