Gość chmurka Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Witam, Mam pytanie jak długo można być na zwolnieniu lekarskim po rekonstrukcji piersi? Głównie mam na myśli pierwszy etap - czyli przeszczep płata skórnego. Jestem po radioterapii i chemioterapii. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Około 1-2 miesięcy, ale dokładnie w tej kwestii będzie decydował chirurg prowadzący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość luiza Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Witam! Mam pytanie jak długo przebywa się na zwolnieniu lekarskim po drugim i trzecim etapie rekonstrukcji piersi? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość agnieszka Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Witam! 24 marca mam poddać się zabiegowi rekonstrukcji piersi- etap I, przeszczep mięśnia. Dzisiaj rano wyskoczyła mi opryszczka zarówno na nosie jak i na ustach, czy lekarz podejmie się operacji? Zostało jeszcze kilka dni. Stosuję maść i tabletki Heviran 400 mg, dwa razy na dobę. Dodam, że Heviran 200 mg stosuję od 1,5 miesiąca - zapobiegawczo tak zalecił onkolog, a w dodatku i tak wirus został wyrzucony na zewnątrz. W ogóle to nie wiem gdzie mam się zgłosić z tym problemem, ponieważ piersi już nie mogę skonstruować od 4 lat, w tym ze 3 razy wyskoczyła mi opryszczka na kilka dni przed operacją i czy lekarz podejmie się operacji podczas miesiączki? Ponieważ miesiączka mi się spóźnia - z powodu przyjmowania leków. Dziękuję z góry za odpowiedź i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi