Skocz do zawartości
eChirurgia.pl

Torebka z białą mazią na penisie

Gość Delfino

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam problem, który postarałem się opisać i narysować najdokładniej jak umiałem. Nie wiem co to jest, jak się nazywa, a mam to odkąd sięgam pamięcią. Na skórze penisa, obok szwu, na pograniczu moszny i prącia mam dziurkę. Obok tej dziurki widoczne wzniesienie. Dziurka jest ujściem *Torebki*/problemu która powoduje to uwypuklenie na prąciu. *Torebka*/problem jest przyczepiony do skóry penisa od wewnątrz. Nie jest przytwierdzona do ciała jamistego/twardszej części penisa. Wielkością przypomina pestkę wiśni. Białe coś z konsystencją białego sera, lub czasami twardsze wydziela się tylko po wyciśnięciu i to rzadko. Skóra po wyciśnięciu nie jest zaczerwieniona, lecz nie męczę tego zbytnio. Powiększa się i czerwieni po kąpieli w słonym morzu, ale po jakimś czasie wszystko wraca do normy. To coś po prostu jest, nie boli, nie czerwieni się bez powodu i nie zamierza się odczepić. Wygląda to co najmniej nieestetycznie dlatego chciałbym się tego pozbyć. Załączam mój rysunek problemu wraz z legendą: Żółty kolor - skóra przechodząca w mosznę. Fioletowy - żołądź Różowy - ciało jamiste Czerwony - problem Czarny - kanał w problemie. Rysunek: http://pokazywarka.pl/wx6wil/ Pytanie co to jest i jak się tego pozbyć, gdzie się z tym mogę zgłosić?