Gość Załamany Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Witam, mam problem z prawym podudziem. Uraz wystapil poczas jazdy na rowerze, na poczatku lydka troche bolała po kilku godzinach napuchła z rana juz ledwo chodzic moglem. W szpitalu bylem u naczyniowca i dal skierowanie do chirurga. Chirurg stwierdził Zespół bólowo obrzekowy podudzia prawego i dal noge w gips na tydzien. Dzisiaj nastpoiło zdjecie gipsu (lekarz pierw powiedzial zebym wybral leki , smarowal jakims zelem co mozna kupci bez recepty i przyszedl na kontrole za tydzien) nie ogladał nawet nogi wyjetej z gipsu. łydke nadal mam tak jakby spieta a boł pojawia sie po prawej stronie lydki. Nie moge ruszac stopa do gory mam ograniczony ruch poniewaz bol pojawia sie wtedy z tylu lydki tak jakby sciegno bolalo. Dodam ze wykluczyli zerwanie sciegna achillesa. Wydaje mi sie ze diagnoza jest zła co o tym sadzicie ? dodam ze do urazu doszlo przy jezdzie na rowerze długi dystans prawie 20 km . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ojciec tadeusz Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Jedyna *fachowa* porada ktorej mozesz sie spodziewac na tym forum to *najlepiwj zglosic sie do lekarza* bo majac konkretne dane i wyniki nikt ci nie pomoze bo sie zwyczajnie nie zna. Porady sa ogolnikowe i nic nie wnoszace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość załamany Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Licze na to ze może jakiś fachowiec sie wypowie. Bo to co sie dzieje u mnie w szpitalu to jest porazka a gdzie indziej terminy pewnie za miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi