Gość Luki Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Witam, od jakiegos czasu zauwazylem ze przy moim odbycie wyrosl mi taki jakby dzyndzelek o dlugosci ponad pol centymetra jest on miekki i wogle nie boli na koncu jest troszke ciemniejszy. Dzyndzelek ten mam juz kilka lat ale dopiero teraz postanowilem sie tym zajac bo juz zaczyna mnie denerwowac i mysle ze troszke sie powiekszyl. Poza tym nie mam zadnych objawow. Moge podeslac rowniez zdjecie :) Bardzo prosze o pomoc, czy to moze byc cos groznego ? Serdecznie dziekuje wszystkim za pomoc i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Na pewno w tej sprawie trzeba bezpośrednio skonsultować się z chirurgiem. Bez bezpośredniego badania nie określę konkretnie czym jest ta zmiana. Być może to żylak odbytu, może przerośnięta brodawka, może kłykcina kończysta, a może polip. Z reguły takie zmiany są łagodne. Dopiero chirurg po bezpośrednim badaniu wyjaśni czym jest ta zmiana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luki Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Dziekuje Panu bardzo za odpowiedz i pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Wizyta u doktora wskazana, tu znajdziesz zdjęcia chorób odbytu http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi