Gość ppatrycja12345 Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 witam panie doktorze mam pytanie. wczoraj minoł miesiąc od wyciecia ropowniczego zapalenia wyrostka robaczkowego. na prawym boku mam spuchnięty brzuch smarowalam mascia przepisana od lekarza i nic mi to nie dało. cały czas mnie pobolewa, niewiem co się dzieje. ile jeszcze bede odczówała ból i kiedy mi ta opuchlizna zejdzie. dziekuje i czekam na szybką odpowiedz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Bez bezpośredniego badania, być może badania dodatkowego jak USG nie odpowiem konkretnie na to pytanie. Może powodem obrzęku jest jakiś zbiornik płynowy zapewne już pod blizną. Radzę w tej sprawie bezpośrednio skonsultować się z chirurgiem. On po badaniu zaleci odpowiedni sposób postępowania. Maści w przypadku zbiornika płynowego są nieskuteczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ppatrycja12345 Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 co to jest zbiornik płynowy ? czy to usówa się operacyjnie ? czy cos może mi się stać? dziekuje za odpowiedz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ppatrycja12345 Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi