Gość ninka21l Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Witam. Mam 21 lat. Od 3 dni mam problem z oddawaniem stolca. Otóż podczas wypróżniania odczuwam duży dyskomfort. Obiawia się to uczuciem rozrywania skóry na zwieraczu. Zawsze po wizycie w toalecie pojawia się krew na papierze toaletowym i okropne pieczenie. Co to może być? Czy konieczna jest wizyta u lekarza, czy może mogę poradzić sobie z tym sama? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość An Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Możliwe, ze hemoroidy albo szczelina odbytu, ale warto wybrać sie do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majka Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 ja miałam tak samo i stosowałam taką maść procto glyvenol i przeszło. najlepiej jednak udać się do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Wizyta u doktora wskazana, tu znajdziesz zdjęcia chorób odbytu http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi