Gość kowciu20 Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Witam wszystkich. 2 tygodnie temu miałem operacje nadgarstka (niestabilność DRUJ). W nadgarstku mam wlanie ten drut kirschnera który na początku trochę wystawał a w tej chwili chowa mi się pod skórę (moim zdaniem jest za krótki ). Może on być pod skórą czy skonsultować się z chirurgiem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Tak, taki drut może swobodnie chować się pod skórą i nie jest to nieprawidłowością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KOWCIU20 Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Dziękuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi