Gość Anka Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Witam Mam pytanie jakie konsekwencje niesie za sobą ortopedyczne otwarcie stawu kolanowego?? ( mam zmiane,do której można się tylko dostać otworzac staw,mam 23 lata). Jakie mogą być skutki takiej operacji w późniejszym wieku?? Czy po takiej operacji kolano jest stabilne,mozna uprawiac sport?? Dziekuje za kazda odpowiedz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Na te pytania może konkretnie odpowiedzieć tylko ortopeda, który będzie Panią operować. Wszystko zależy od tego jak duża jest ta zmiana, w jakiej konkretnie lokalizacji w zakresie stawu kolanowego - od tego będą zależeć ewentualne powikłania, stan pacjenta po zabiegu, dalsze postępowanie. Zbyt mało podaje Pani informacji na temat stanu stawu kolanowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi