Gość Marek Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Mam torbiel prosta watroby zakwalifikowana do leczenia operacyjnego (duza), obecnie czekam na termin zabiegu. 9 lutego przyjelem pierwsza dawke szczepionki przeciw zoltaczce. W niedziele wyskoczyla mi wysypka na nogach (male liszaje ale dosyc duzo) nie swedzi mnie to. Czy te sprawy moga byc jakos powiazane? Dziekuje, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Radzę w tej sprawie skonsultować się z dermatologiem. Nie powinno to być nic groźnego i myślę, że nie ma to nic wspólnego ze szczepieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bozena Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Bardzo interesujace, jak to mozna tak na odleglosc stwierdzic, ze nie ma to nic wspolnego ze szczepieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luca Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 To trzeba zgłosić jako NOP czyli Niepożądany Odczyn Poszczepienny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi