Gość dzianga Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Witam od jakiegos czasu czuje bol w prawej dolnej czesci brzucha pojawia sie kiedy sie podnosze z lozka badz nachylam sie , i jest to nie tak bardo silne , bym powiedzial cmienie i nie zawsze ono wystepuje co to moze byc??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Jeśli ból ten pojawia się w czasie ruchu ciała może być związany z jakąś patologią w zakresie kręgosłupa. Radzę w tej sprawie bezpośrednio skonsultować się z lekarzem. Dopiero lekarz po badaniu, być może badaniach dodatkowych (np. USG jamy brzusznej, RTG kręgosłupa) wyjaśni przyczynę dolegliwości i zaleci odpowiedni, dalszy sposób postępowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xxxx Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Witam! jak wstaje to mnie brzuch boli nie wiem co to może być jeszcze do tego mi się okres spóznia nie wiem co robić pewnie bez lekarza się nie obędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi