Gość Bożena Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Witam, złamałam kość sześcienną śródstopia i jest to jak powiedział lekarz *subtelne złamanie*. Nie został założony gips. Mam tylko odciążyć nogę przez okres 2 tygodni i po tym czasie udać się na kontrolę. Mam pytania: czy leczenie jest właściwe i czy mogę ruszać nogę, czy lepiej trzymać ja nieruchomo? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 czy leczenie jest właściwe? - Oczywiście, skoro tak zadecydował lekarz, z którym miała Pani bezpośredni kontakt to proszę przestrzegać jego zaleceń. i czy mogę ruszać nogę, czy lepiej trzymać ja nieruchomo? - Można delikatnie ruszać, ale tak jak powiedział lekarz nie obciążać jej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi