Gość Dawid89 Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Witam. Stwierdzono u mnie zylaki podwrozka nasiennego III stopnia. Czekam na operacje. Mam dziwny problem z oddawaniem moczu i to juz od bardzo dlugiego czasu otoz, zalatwiam sie czesto i bez zadnych dolegliwosci bolowych ale bardzo czesto nie moge zalatwic sie do konca tzn. mam namysli to ze po wyproznieniu czesto czuje ze wycieka mi pare kropel w majtki co powoduje dyskomfort. Zwykle musze posiedziec chwile dluzej i wymusic jakos wyproznienie tych paru kropel. Czy to ma jakis zwiazek z zylakami? Czy to symptomy jakiejs innej choroby? mam 20 lat zylaki od +/- 3 lat, a zaburzenia oddawania moczu od jakiegos roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Należy skontrolować gruczoł krokowy, najlepiej przez wykonanie badania usg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość max Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Czy zylaki w twoim przypadku sa widoczne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi