Gość Ewela Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Witam serdecznie Chciałabym się zapytać co to może znaczyć od 5 miesięcy czyli o stycznia do maja boli mnie szyjia bo upadku na prysznic byłam u chirurga robili mi RTG ale nic nie wykazało przepisali mi leki nosiłam kołnierz i nic nie dało.Gy próbuje pochylić głowę w tył czuje ból i ucisk.Uciskając to miejsce mocno palcem i przy próbie pochyleniu głowy w tył ból ustępuje.Jak też dotykam palcem szyje to czuje jakbym miała jakąś gulkę w tym miejscu. Chciałabym się dowiedzieć jaka to może być przyczyna za wszelką odpowiedz serdecznie dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ADAM Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 możliwe ze może być jakiś guz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi