Gość Tomek Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Witam, moje pytanie dotyczy zmiany skórnej. Na plecach w dolnej części kręgosłupa była nie przekraczająca zmiana skórna utrzymująca się od 3 lat. Byłem na konsultacji u dermatologa, który ocenił ją jako niegroźną i kazał usunąć. Chirurg zmianę obejrzał, powiedział że nic groźnego i usunął i wysłał na badanie do Krakowa. Z wyników otrzymanych wynika że to guz. A lekarz ponieważ dobrze się goi zalecił przyjść za miesiąc na obserwację. Czy guz oznacza raka i wyrok czy usunięcie chirurgiczne wyleczy mnie ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Carmen Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 nie, niekoniecznie musi oznaczać raka, to może być jakaś zmiana łagodna :) Czasami wycięcie wystarczy, nie martw się na zapas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi