Gość marcin Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Witam prawdopodobnie mam nerwice lekowa gdyz mam leki, zawroty głowy, dusznosci i drgawki. Czy taki lek jak hydroksyzyna moze mi pomoc czy napewno nie? Został mi ten lek przepisany przez lekarza rodzinnego. Przedwczoraj rano wzialem jedna tabletke to do dzis czuje sie tak jakbym dostal obuchem w glowe, moglbym tylko lezec i nic nie robic takie zobojetnienie na wszystko mam. Czy to typowe dzialanie dla tego leku, czy tak wlasnie ma on dzialac i przez to mi pomoze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pablo Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Tak . To jest typowe . Sam mam problemy z tą chorobą / Dla mnie Hydro jest za słaba *) . Jedynie XANAX, AFOBAM , ZOMIREN ten sam lek . Tylko na krótki okres . Natomiast polecam ESCITOLAPRAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi