Gość Piotr Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Witam serdecznie czy jest ktoś w stanie mi pomoc i doradzić mam przepuklinę pooperacyjną i wyszła mi ona pomiędzy kresą białą , strasznie się z ty żyje ( wiem inni mają gorze problemy ) mam 37 lat i gula na brzuchu straszna czy da rade gdzieś to zoperować na NFZ ? znacie państwo jakiś specjalistów szpitale którzy się zajmują takimi przypadkami dziękuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotr Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Widzę ze odpowiedzi a odpowiedzi nie wiem co wybrać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Katarzyna Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Prosze zglosic sie do lekarza rodzinnego ten po badaniu palpacyjnym stwierdzi przepukline i skieruje ns USG jamy brzusznej ,by wykluczyc inne przyczyny. Dostanie Pan skierowanie do chirurga,ten z koleji przeprowadzi badanie palpacyjne i skieruje do szpitala w celu leczenia operacyjnego. W szpitalu odbedzie sie kolejna konsultacja i ustalenie terminu zabiegu. Ja mialam operowana przepukline brzuszna kresy bialej metoda laparoskopowa dwa tyg temu. Zszyto mi miesnie proste brzucha metoda szydelkowa i wzmocniono sciane brzucha siatka z tworzywa sztucznego. Zalecono noszenie pasa brzusznego przez 3 miesiace. Niewielkie 3 blizny po laparoskopie i kilka strupkow po szydelku. Nie mozna dzwigac . Nic strasznego. Powoli dochodze do siebie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość joanna Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Witam czy przepukline kresy bialej mozna operowac laparoskopowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi