Gość mikuś Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Witam czuje ucislk rozpieranie w prawej stronie szyji oraz kłucie w krtani. Czesto mam tez chrypke. Czy to moze byc objaw powiekszonej tarczycy lub guza krtani? Czy powinienem udac sie do lekarza?. objawy mam od miesiaca i pogarsza sie ciagle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość danuta Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 najlepiej idz do lekarza,mnie zaczelo bolec gardlo i czulam jakby mi cos siedzialo w gardle pozniej przeszlo ale balam sie i lekarz kazal mi zrobic usg tarczycy bo mam powiekszony gruczol tarczycy.sama sie boje co mi wyjdzie na tym usg wiec lepiej udaj sie do lekarza bo nigdy nie wiadomo co to moze byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi