Gość iwona Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Badanie wykonano w fazie przed i po dożylnym podaniu 50 ml środka kontrastowego Ultravist 370 Tkanka nerwowa mózgu i móżdżku o prawidłowej strukturze, bez zmian ogniskowych w badaniu CT. Układ komorowy prawidłowej szerokości, symetryczny, nieprzemieszczony. Rezerwa płynowa podpajęczynówkowa prawidłowa. Kości czaszki bez zmian ogniskowych . Niewielkie przyścienne zgrubienie błony śluzowej w prawym przedziale zatoki klinowej Co to jest to zgrubienie, czy jest się czym przejmować? Czy dalej to diagnozować trzeba??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IWONA Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Po co jest to forum skoro nikt nie odpowiada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kasia Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Mam identyczny wynik i też chciałabym uzyskać jakąkolwiek odpowiedz ,gdyż wizyta dopiero za tydzień a martwię się jak diabli :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ola Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Mam te same objawy. Mam dopiero 16 lat. Boli mnie głowa w przyszłym tygodniu mam egzaminy i nie mogę się na niczym skupić. Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość iwona Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Prosimy lekarza o odpowiedź.HELP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pacjent Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Ja miałem to w rezonansie, potrzebna konsultacja laryngologa, mi usunal operacyjnie, pod narkoza, to co usunal zostalo zbadane i wyszlo ze nic groznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sabina Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Mi w rezonansie wyszedł identyczny wynik ale mam inne objawy, brak zdolności zapamiętywania, ogólnie straciłam pamięć i brak orientacji w terenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi