Gość joanna36 Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Dzien dobry od ok roku czasu mam wyciek z prawej piersi badana usg piersi nie wykazało nic złęgo co moze byc przyczyna mam 36 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 W tej sprawie oczywiście najlepiej skonsultować się z poradnią schorzeń sutka. W takiej sytuacji radziłbym wykonać poziom hormonu prolaktyny we krwi oraz ewentualnie zrobić posiew z treści, która wycieka z piersi. Oczywiście decyzję w tej sprawie powinien podjąć lekarz prowadzący. W Pani wieku warto byłoby także zastanowić nad wykonaniem mammografii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość joanna36 Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 a gdzie w krakowie są jacys specjaliscie tacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gosia Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Ja 1 lutego zauważyłam wyciek z prawej piersi, prolaktyna w normie, badanie cytologiczne ok. * treść białkowa z makrofagami, bez komórek atypowych i erytrocytów*, jednakże mój lekarz, z którym to konsultowałam stwierdził, że mimo dobrego wyniku coś mu się nie podoba - podejrzewa brodawczaka wewnątrzprzewodowego i na 6 marca mam już wyznaczony termin przyjęcia do szpitala, jestem z Łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi