Gość kasiaflasz Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Witam.Jestem 3 miesiace po laparoskopi, diete stosowalam od poczatku powoli dodajac nowe produkty a dół brzucha mam jakby wzdety stosuje czasami espumisan.Z prawej strony pepka mam twardsze misjsce gdzie przy dzwiganiu srednio 2kg boli mnie wlasnie w tym miejscu natomias po operacji i teraz ,pod pepkiem mam zdretwialy brzuch lekko nie czuje tak jak w innym miescu w brzuchu.Robilam rowniez brzuszki oczywiscie malo na poczatek i tez mnie brzuch bolal .*Jak to mozliwe ze taki czas po operacji nie moge normalnie funkcjonowac. Czy powinnam sie martwic? Isc do lekarza na USG ? mam nadzieje ze to nie przepuklina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Niestety, ale objawy jakie Pani opisuje sugerują przepuklinę w bliźnie po operacji. Proszę w tej sprawie skontaktować się z chirurgiem. On zaprzeczy albo potwierdzi rozpoznanie przepukliny i zadecyduje o dalszym postępowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi