Gość Mariusz Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Witam mam do Pana doktora pytanie. Mój tato ma cukrzyce, chore serce, nadciśnienie i miał w środę operacje tarczycy bo miał już za dużo guzków nie złośliwych. i miał operacje operacja się powiodła ale po operacji po przywiezieniu na oddział chirurgiczny po 5 minutach dostał krwotoku i zaczął się dusić i zawieźli go na blok operacyjny został po raz drugi operowany i po drugiej operacji nie został już przywieziony na chirurgie *( lecz został przewieziony na *oddział intensywnej terapii* *oiom* od środy tam leży jest ciągle usypiany pod narkozą i leży pod respiratorem i intubacją i lekarze mówią ze zrobił się obrzęk lecz nie wiem o co chodzi i powiedzieli że będą go usypiać aż do poniedziałku czy to normalne już go raz w czwartek odłączali lecz oddychał swobodnie i samodzielnie tylko przez 2 godzinny i trzymają go pod tymi maszynami dla jego dobra i pod narkozą tak mówią lekarze ale czy mam się czegoś złego obawiać? Proszę o szybko odpowiedź z góry dziękuje a z maszyny zobaczyłem że puls i ciśnienie chyba dobre 70-80 razy na minute i ciśnienie to pierwszego dnia miał 100na60 wczoraj miał 130 na 75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi