Gość roza0014 Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Witam :) dziś rano przeżyłam szok, obudził mnie ból brzucha po prawej stronie na dole a dokładnie albo wyrostka albo jajnika, mam 5 dzień okresu, nie plamie już, nie współżyłam, ból był tak silny ze nie mogłam chodzić , dotknąć brzucha, o mało bym nie zemdlała, promieniował mi pod łopatkę, w trakcie tego bólu bolała mnie prawa noga ale to może od leżenia, kiedyś miałam podobne bóle ale stwierdzili ze to kolka jelitowa, później ze to wyrostek i tak mnie dziwnie leczyli az w końcu dowiedziałam sie ze wszystkie objawy bolu brzucha byly przez celiakie, nic nie zjadam z glutenem, wydaje mi sie ze to albo jajjnik albo wyrostek, po tym ataku nie moge dotknac nadal brzucha bardzo mnie boli ale moge sie przemieszczać... prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gośka Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Trzeba do lekarza. Ja tak miałam to okazało się że mam pękniętą, podwójnie skręconą, 11 centymetrową torbiel na jajniku. Operacja na cito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi