Gość Lukas Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Ja mam pod skórą, na żołędziu białą małą twardą plamkę, gdy dotykam nic nie boli, ale jestem troche zaniepokojony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość anonim Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Mam 13 lat ale już uprawiał seks.zerwalem z dziewczynom przez to.co robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wszechwiedzący Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 ludzie zal was po prostu za mocno meczyliscie freda przy onanizmie dostaliscie tak jakby zylaka pod skora nic wam bedzie oprocz lekkiego dyskomfortu w seksie pociesze raczej to nie przeszkadza po prostu nie sciskajcie tak freda przy marszczeniu ale jakies 10 osob tu piszacych z tego co poczytalem rzeczywiscie moze mie inne troche powazniejsze zmiany ale to sie d oroznic od żylaka na pale wlasnie rpobia sie szczegolnie przy glowie wojownmika a i darujcie sobie tez rozterki ze zwyklymi syfami na pale bo az was zal jak je dusicie to potem puchnie boli i trzeba troche poczekac wygoi sie pozdro dla tzrepiacych :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonim Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Mam coś pod zoledziem 1,5 cm ma wystaje ponad skórę nie boli i wydaje mi się ze jest miękkie wygląda jak baaaardzo powiększona żyła mam podobne na całym penisie ale w różnym kształcie myślę że to problem z żylami słyszałem o raku prącia i się go bardzo obawiam ale oprócz guzka nie mam żadnych objawów, czasami mnie swędzi ale to raczej od przetarcia skóry przez napletek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krystian Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Mam 15 lat i mam to samo pomocy :*( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krzysiek Łęczyca Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Za 2 h napiszę co miałem na wizyie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jakub Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Jakieś 2 mc temu wymacali guzka pod skórą na penisie byłem z tym u lekarza powiedział że wszystko Ok teraz znowu wyskoczyło na drógiej stronie prącia udam się znowu do lekarza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Were Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ryszard Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Witam! Mam 15 lat także jak wy wszyscy miałem kulkę na penisie. Wypowiem się krótko na ten temat, jest to nic groźnego nie ma potrzeby iść do lekarza a następnie wycinać! Powiększała się nawet do 7mm , po półtora tygodnia od zauważenia kulki wystarczy zrobić małą dziurkę w niej i wygnieść, ponieważ jest to tylko ropa która zgromadziła się pod skórką. Nie jest to nic niegroźnego! Powtarzam nie ma potrzeby iść do lekarza!!! Myślę że pomogłem, Pozdrawiam i powodzenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kasia Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 W dniu 4.09.2008 o 19:05, Gość Dymek napisał: Od kilku dni poczółem niewielki guzek na penisie który znajduje się pod skórą w okolicach żołędzia. Tak go zbytnio nie czuć choć jednak da się wyczuć .... lecz jednak gdy penis jest w czsaie wzwodu to ten guzek czuć mocniej.... Nie jest on twardy. Prosiłbym o rade co mam robić i co to może być .... Z góry dziękuję i pozdrawiam Czym prędzej zgłoś się do urologa. Może to być rak prącia. Konieczna jest konsultacja i ewentualna biopsja. Nie ma na co czekać, choroba rozwija się wolno ale coraz więcej młodych mężczyzn na to choruje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Łukasz Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Witam. Ogóle to kiedy penis mi stoi to jak dotykam żołędz to czuję malutki guzek nie boli ani nic tylko jak czasem się nacisnie to trochę boli. Nie wiem co zrobić proszę o jakąś sensowną radę albo coś dziękuje........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość asas Opublikowano 24 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 mam to samo, lekarze mówili, że to może być choroba Peyroniego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Alojz Opublikowano 3 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 Choroby prącia =>> mojachoroba.pl/lokalizacja/pracie-penis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi