Gość M. Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Od kilku dni mam bardzo silny ból lewej stopy, tak mniej więcej po środku, ale na całej szerokości. Z trudem się poruszam, chodzę w stabilizatorze, ale mimo to, nie mogę normalnie stawać. Po 10 minutach chodzenia jest to już ból nie do wytrzymania. Kilka razy z rzędu źle stanęłam na tę nogę albo spadłam z kamyka, z krawężnika. Smaruję maścią Voltaren i nic. Nie chcę iść do lekarza, bo boję się, że wsadzi mi w gips. Czy to może być złamanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patryk Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Też miałem coś takiego. Ból na środku stopy dokładnie na podeszwie. Boli kiedy chodzisz. To coś jakby zerwane ścięgno. Miałem to parę razy chyba z 5 i za każdym razem po 2-3 dniach przestawało boleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość M. Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Ja to już mam od ok. 6 dni. I nadal boli - coraz gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patryk Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 To nie mam pojęcia, nie jestem lekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi