Gość noga Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Witam, moje pytanie dotyczy opinii na temat mojej nogi. 13 listopada 2013r złamałem kość strzałkową, co było widoczne na zdjęciu rentgenowskim które oczywiście zaginęło. Zaleceniem lekarza ortopedy był gips na 6 tygodni. Po tych 6 tygodniach poszedłem na wizytę do innego już ortopedy i po wykonaniu zdjęcia okazało się że kość w ogóle się nie zrasta i jak na moje oko jest za daleko oraz krzywo ułożona. Mimo tego lekarz zalecił jeszcze 3 tygodnie w gipsie. Oto link do zdjęcia z 24 grudnia http://imageshack.com/a/img855/9012/pwo8.png Może ktoś mi powiedzieć czy przypadkiem nie potrzeba tutaj operacji? Dodam, że jestem typem aktywnej osoby i nie bardzo widzę siebie bez możliwości ruchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Miaa Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Radze znalesc ci dobrego ortopede bo ci to chyba sa umysłowo chorzy. Jak ta kosc ma sie zrosnac z tak duzym przemieszczeniem jakie widac na zdjeciu. Nie jestem specjalista ale to nie wyglada najlepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi