Gość Szaza205 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Witam prosze o pomoc jestem kobieta mam 28 lat od 3 lat lecze sie na dyskopatie jestem po 3 operacjach kregoslupa odcinka ledzwiowego z implantacja tego segmentu mam wstawione 3 implanty na poziomie L5 i S1 tzn z przodu wykonano u mnie stabilizacje Alif i z tyłu dodatkową stabilizacje Facet Wedge z uzyciem 2 mniejszych implantow i bolców gwintowych . Na początku leczenia lekarze mysleli ze palaca noga i dretwienie jej w okolcy kolana w dól przez łydke do palcow to powod tego ze jestem chora na dyskopatie .Wczesniej bolał mnie kregoslup ale po 3 operacji dolegliwosci minely niestety zostala noga . Lekarz prowadzacy dał mi skierowanie na MR kolana poniewaz stwierdzil ze byc moze jest to zwyrodnienie , ktore zreszta mam na odcinku ledzwiowym Pomozcie co moze byc powodem dretwienia nogi? Kolano przyznaje z lewej strony rzepki boli mnie przy ucisku czasami mi sie jak kucam blokuje i chce wstac ...Cos z miesniem czworogłowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi