Gość Aurelia02 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Witam mam takie pytanie od parę dni bardzo mnie boli po lewej stronie brzucha tuż pod żebrami obawiam się ze to może być śledziona dodam także że mam cytomegalię nie byłam u lekarza bo przyznam się że się obawiam wysłania mnie do szpitala proszę o radę czy takie objawy są grożne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dorota Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 No niestety objawy mogą być groźne ale bez USG nikt tego Ci nie powie. Obawę przed wizytą u lekarza ma każdy ale czasem trzeba. Nie czekaj samo chyba nie przejdzie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aniela Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Również dowiedziałam się o drugiej śledzionie, ale ja od jakiegoś czasu mam bóle w lewym boku ,które promieniują do obojczyka. Ciekawa jestem czy ktoś z Was ma też obniżoną temperaturę ciała ja mam najczęściej 34,4 i nikt nie umie mi powiedzieć dlaczego. Wiem że kiedyś miewałam normalną temperaturę tj. 36,6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi