Gość Iza Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Od ponad pół roku mam guzek na dolnej wardze ust. Guzek jest dosyc duży.Jest on czerwony i lekko szpiczasty. Na czubku ma delikatną biała powłoke. Nie boli mnie lecz przeszkadza. Co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Najlepiej udać się z tym do dermatologa. Trudno powiedzieć czy jest to np. zmiana przedrakowa, już rakowa albo zapalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Janusz Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Miałem to samo.Chirurg stwierdził że trzeba będzie to wyciąć,miałem już wyznaczony termin...Ale przypadkiem akurat w tedy jadłem dużo orzeszków ziemnych solonych i pomogło guzek znikł (delikatnie go przegryzałem) .Może to sól albo jakiś związek w orzeszkach zneutralizowała ta przypadłość..Teraz jak mi się stworzy jakaś krostka jem orzeszki i naprawdę pomaga. Coś w tym jest warto spróbować na pewno nikomu to nie zaszkodzi. /pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Meryl Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Mnie pomaga prawdziwy miód, ale i tak wybieram się do lekarza... ( laryngologa lub otolaryngologa ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Stefan Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Tez mam to samo. Gdy go mocniej narusze to sie napreza i sie lekko zwieksza. Wlasnie wybieram sie do lekarza. Mam pytanie czy jakbym to zostawil to by to zniklo samo? Czym mi to grozi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Olek Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 przekłułam, poleciało trochę krwi i zniknęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zmartwień żona Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Mój mąż ma guz na wewnętrznej stronie ust. Jest dosyć duży i twardy, mówi że go nie boli i w ogóle nie odróżnia się kolorem od całej wargi. Co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Witam. To torbiel, mąż musi udać się do laryngologa lub chirurga aby to usunąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi