Gość Pati Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Witam Serdecznie ! Mam pytanie w sprawie mojej blizny miałam wycinane znamię z uda i nie wiem czy do końca dobrze się goi. Jest nadal czerwonkawe wiem ,że to normalne ale wyszły mi przebarwienia na tej bliźnie takie trzy kropeczki lekko brązowe. Lekarz powiedział że to nic takiego nie czuje również aby coś się z tym źle działo lecz czy to zniknie i faktycznie jest to nic niepokojącego ? Ps . Wyniki wycinka wyszły pozytywne, nie był to czerniak. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Jeśli lekarz, który Panią badał bezpośrednio twierdzi, że wszystko jest w porządku to nie ma powodu do niepokoju. W bliznach często powstają różnego typu przebarwienia. Proszę te zmiany obserwować. Jakby z nimi działo się coś niepokojącego, zwłaszcza jakby szybko powiększały się, zmieniały zabarwienie,dawały objawy kliniczne to trzeba w tej sprawie ponownie skonsultować się z lekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi