Gość marika Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Witam mam pytanie czy sa jakies przeciw wskazania do pracy jako spawacz (metoda TIG MAG) chorujac na lesniowskego crohna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Nie ma żadnych w tym względzie przeciwwskazań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiek Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 jestem spawaczem i jestem chory . 5 lat sie męczylem i SAM** znalazłem sposób na chorobe bardzo brutalny ale działa :) Lekarze mi nie pomagali . jak ktos ma pytania prosze pisac moze pomoge , shom5@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi