Gość Marcel Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Od zawsze moje prawo jądro było większe od lewego, wydawało mi sie to oczywiste jednak zauwyżałem, że w ciągu kilku lat powiększyło sie dość znacznie-kilkukrotnie, zaczęło mnie to niepokoić. podczas podświetlania jądro przepuszcza światło, najądrze jest duże i twarde.... stąd moje pytanie: czy wodniak jądra może rozwijać się kilka - kilkanaście lat ? mam 20 lat i nie zącząłem jeszcze współżycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Tak wodniak jądra może rozwijać się przez bardzo długi okres, nawet kilkudziesięciu lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andrzej Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 mi w ciągu kliku dni 2-4krotnie powiększyło się prawe jądro lub coś wokół niego ? jest sposób na domowe leczenie tego? wcześniej wszystko było ok... lekki ból jest tego jądra ale przybrał spory rozmiar i nierówny kształt:( nie wiem co mam robić. Mój wiek to 19lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andrzej Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 czy to może być zaplanie jeżeli w przeciągu 5dni tak znacznie powiększyło się to jądro? + czy w najbliższym ośrodku mogę zaciągnąć rady lekarza jeżeli nie wiem gdzie mogę urologa znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Najlepiej udać się do urologa. Prawdopodobnie to zapalenie jąder/najądrzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Choroby jąder dużo zdjęć http://www.bolimnie.com/anatomia/jader-jadra-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi