Gość Adam Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Niestety nie udało mi się znaleść odpowiedzi na nurtującą mnie dolegliwość. Może jak opowiem co mi dolega, to mógłby liczyć na jakąś pomóc. Do lekarza najszybciej moge się dostać dopiero za 2 tygodnie, dlatego wolałbym wiedzieć szybciej co to może być. Mianowicie mówiąc w prost, dokładnie z odbytu wychodzi mi coś w rodzaju *czopka* (bardziej stożkowate, długość ok 1-1,5cm), jest to koloru cielistego, śliskie, Cały czas na zewnątrz (tak jakby połowę było w środku a połowę na zewnątrz), gdy siadam to czuje lekki a nawet czasami mocniejszy ból, po dłuższym siedzeniu ok. 5godzin majtki były lekko ubrudzone od krwi. Gdy jestem w pozycji stojącej ból nie występuje, oraz krwawienia też nie ma. Pojawiło się to ok. 3 dni temu z nienacka, jak byłem na feriach w Zakopanym (śnieg i chodzenie po górach). Dodam jeszcze że mam 21 lat. Proszę o pomoc i radę w zwiazku z tym krępującym przypadkiem. Jeśli będzie taka potrzeba to mogę również wysłać zdjęcie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 To mogą być zylaki odbytu. Najlepiej aby zbadał Cię lekarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi