Gość Kolanko Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Witam, mam 16 lat, czynnie uprawiam sport, dokładnie taniec towarzyski. Od ponad miesiąca mam poważny problem z kolanem. Po dłuższym spoczynku kiedy wstaje, moje kolano jest totalnie zablokowane, nie potrafię normalnie chodzić, ani zgiąć ani wyprostować nogi. Po stopniowym wprowadzeniu kolana w ruch, bądź rozciągnięciu nogi ból ustępuje, w ruchu jest praktycznie nieodczuwalny. Naciskając na tylną część kolana wyczułem jakby kulkę, której naciskanie sprawiało ból. Badanie USG wykazało zwyrodnienia w kolanach, pogrubienia w stawach kolanowych oraz zapalenie kaletki. Proszę o jakąś pomoc, jakieś rady. Dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Moze zacznij chodzic na masaz? Gdy mialem problemy z kolanem, lekarz polecil mi terapie manuala u Sebastiana Kurbiela. Moze i Tobie by to pomoglo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi