Gość Konrad929 Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Cześć, wiem, że temat pojawiał się bardzo często, ale mam takie pytanie. Przez około dwa tygodnie brałem antybiotyk (na anginę) i po tygodniu brania skóra na górze napletka zrobiła się sucha i zaczęła pękać co bardzo boli, zwłaszcza kiedy chce ściągnąć skórę z napletka. Jak już ściągnę mimo bólu to sam żołądź jest pokryty jakimś białawym, tłustym śluzem(?). Czytałem, że to może być objaw grzybicy, ale kiedy myję się codziennie, dużą uwagę przywiązuje do higieny zwłaszcza w miejscu intymnym... Teraz skóra nie jest już sucha, jedynie delikatnie szorstka i popękana co bardzo boli. Pomoże ktoś? Będę wdzięczny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Konrad:) Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Problem rozwiązany, przyczyną było nie branie probiotyku podczas antybiotykoterapii:) Muszę smarować tym na C tą maścią i po problemie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi