Gość Załamana Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Dzien dobry. Od dwóch tyg zmagam sie z hemoroidem. W sumie wydaje mi sie ze on juz zszedł ale wystaje jeszcze zyła. Cały czas odczuwam dyskomfort swędzi boli i piecze głownie po skorzystaniu z toalety. Wspomne ze bylam z tym problemem u lekarza i dostałam antybiotyk ale po tyg. w ogule nie ma poprawy. Zaczynam sie obawiać czy to przypadkiem nic bardziej powaznego. Moze mieliscie podobne doswiadczenia. dodam że zdarzalo mi sie czasami dostac hemoroida ale zazwyczaj po paru dniach i kilku czopkach przechodził ten stan a teraz od 2 tyg nie moge siedziec na tyłku masci czopki nasiadówki nie wiele pomagaja :( załamana jestem prosze o pomoc co dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piston Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Witam od paru dni męczy mnie ból w przy odbycie. Jest to bardzo wkurzające i czuje mocny dyskomfort. Przy myciu wyczuwam coś na kształt bąbla, miekkiego i przy nacisku czuć silny ból. Wcześniej był mniejszy i przy mocnym nacisku czułem tak jakby pod skórą coś się uwolniło, podobne uczucie miałem kiedy pod pachą dawno temu zrobił mi się jakiś syfek i pękł pod nią. Ból przy nacisku jest nieznośny i kłujący. Czy to hemoroidy albo może jakiś pryszcz lub ropień? Czy hemoroidy mogą przejść same? Mam teraz dużo pracy i studia, nie mam czasu jeździć po lekarzach dlatego też pytam tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piston Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Dodam, że nie występują u mnie krwawienia. Mam 22 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gosc Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Dzien dobry,mam taki problem: od kilku lat boli mnie odbyt przy wypruznianiu i czasami leci krew,powiedziano mi,ze mam pękniętą blone odbytu czy moge na to stosowac masc proktohemolan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi