Gość BeataBeti Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Mam pytanie moja babcia jest po 2 zawłach i 2 dni temu dostała bardzo silny ból brzucha w okolicy pepka kłujacy ból dokucza jej do tego stopnia ze nie ma siły mówic po konsultacji z lekarzem został wykluczony zawał serca nie pomagaja jej zadne lekarstwa ale 2 lata temu mniała wycinany woreczek zółciowy . Nie miała rozcinanego brzucha tylko miała zrobione 3 dziurki .nie ma wiatrów ma twardy brzuch. 2 dni temu miała lbiegunke i po konsultacji dostała kroplówke na zatrzymanie od tego czasu ból sie nasilił i od 2 dni nie była w toalecie a terz nie mozna jej niczym ruszyc aby jelita zaczeły pracowac. miała robiona lewatywe ale nic nie było w jelicie tak jakby sie to gdzies zatrzymało. Bardzo prosze o odpowiedz w mojej sprawie zeby wiedziec co to moze byc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Czy wykonano juz jakieś badania( rtg, usg)? Jeśli od dwóch dni nie ma jeszcze wypróżnienia to nie musi oznaczać to niedrożności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość beata|beti Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 zrobione były badania rentgen klatki piewrsiowej usg brzucha i wszystko jest w pozadku nic nie jest robione pod kontem wyleczenia po przyjezdzie do szpitala była na chodzie w tej chwili nie moze nawet mowic jest odwodniona i nie ma podawanych kroplowek na nawodnienie i bardzosie z tego powodu martwie bo nie wiem co takiego mogła dostac ze jej stan sie pogorszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość beata beti Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 no niestety babcia umarła i nie wiem jak to sie mogło stac bolał ja brzuch tylko a pozatym czuła sie dobrze miała przeciez robione badania i co sie stało nie moge zrozumiec dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi