Gość hjkl123 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Witam mam 16 lat i zylaki powrozka nasiennego lewego jadra i jakis czas temu jakies 4 miesiace temu gdy zbadalem to jadro to wyczulem mlutki , podluzny jakby guzek. Od tamtej pory nie powiekszyl sie on , jadro jest nie bolace i mniej wiecej takiej samej wielkosci co drugie. Wie ktos co to moze byc ? aha zapomnialem dodac ze ten guzek latwo mozna przesuwac i nie zawsze jest widoczny , raz jest na jadrze a raz gdzies w worku mosznowym czyli tak lata wszedzie. Prosze o odp.:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość plmik Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Na lewym jadrze mam maly. bialy guzek ktory jest przesuwalny, mam tez zylaki powrozka nasiennego co to moze byc prosze o odpowiedz , guzek mozna przesunac po jadrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PLMIK Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Yyyyyh może ktoś odpowiedziec bardzo się niepokoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Erik Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Do lekarza i to natychmiast. Może i choć nie musi to coś być niebezpieczne należy skonsultować się z lekarzem urologiem. Lekarz powinien zlecić RTG i USG i na bazie tego obrazu zalecić dalsze leczenie. Z tego co wiem, żylaki powrózka nasiennego poddaje się usunięciu operacyjnie, a jesli dotyczy guzka ktory jest nieszkodliwy to niekoniecznie zabiegowi - zabieg dotyczy wyłącznie bardzo poważnego schorzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PLMIK Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 To znaczy ze należy udac się w sprawie zylakow a ten guzek to co to może być aha nie zawsze jest widoczny a i jeszcze jedną taka kulke wyczuleni obok jądra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PLMIK Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Odswiezam pytanie mógł by ktoś odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PLMIK Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Nikt nie odpowie nie wiem co robić a nie chce isc do lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ja Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 idź do lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Art Opublikowano 17 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 Lekarze teraz tak bardzo pomocni. Ze więcej się znajdzie w internecie niż dowie się na konsultacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi