Gość pablo Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Witam. Miałem niedawno operację niedużej przepukliny pępkowej. Mam 33 lata. Była to plastyka sposobem Mayo. do gry w piłkę nożną wróciłem po 5 tyg. na siłownię po 7. Jest wszystko ok. Teraz minął 8 tydzień. Kiedy mogę wrócić do treningu mięśni brzucha. Dodam że był on przyczyną pojawienia się przepukliny ale też mój pępek nigdy nie był wklęsły (teraz już jest). Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jureker Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Jakie ćwiczenia brzucha spowodowały pojawienie się przepukliny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość milka Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Czy mozesz podac gdzie i u kogo robiles zabieg - miasto / lekarz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi