Gość Anna Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Mam takie pytanie jeżeli w krwi mam 11,20% eozynocyty przy dopuszczalnej normie do 5 i jakieś RDW-SD 36,1 fL przy normie od 37,0-54,0 reszta w normie... jeżeli chodzi o mocz: Urbilinogen 1,0 mg/dL przy normie 0,0-0,2 resztę w normie... byłam badana bo po każdym jedzeniu bolał mnie brzuch... nie wiem...lekarz stwierdził że wyniki są w pożądku...wydaje mi sie, że tak nie jest... może na razie brać w razie potrzeby nospe i dolegliwości miną?? lekarz powiedział że jak będzie mnie bolało to mam brać nospe-ale boli mnie praktycznie po każdym posiłku no i musiałabym brać tabletki na bierząco:|.... wydaje mi sie że to nie zdrowo faszerować sie tabletkami.... dodam jeszcze że dolegliwości trwają ok 6 tygodni-może rzeczywiście powinnam jeszcze czekać, aż wszystko minie?? Ps:ja mam 15 lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Bóle mogą być związane ze stanem zapalnym żołądka lub owrzodzeniem. Jeśli bóle rzeczywiście są silne może warto byłoby wykonać gastroskopię. O tym jednak musi zadecydować lekarz prowadzący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość a)* Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Rzeczywiscie,ze zawsze powinno kierowac sie decyzja lekarza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi