Gość Pan Obolały :) Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Witam Cieszę się że jest forum na którym wypowiadają się również specjaliście :). Problem. Normalnie sobie żyje chodzę jest ok. Ale gdy zrobię więcej km spacer np na 10 - 20 km zawsze ale to zawsze boli mnie w ten sam dzień jeszcze i kolejny pachwina tylko w lewej nodze. Zastanawiam się czy coś kiedyś sobie tam zrobiłem (trening sztuk walki), zbyt słaby mięsień? Ból jest tak silny że gdy siedzę i chciałbym podnieść tą nogę w stawie biodrowym jest mi naprawdę ciężko za kilka dni ustąpi aż do kolejnego spaceru na naście km. Niestety pomimo treningów fitness siłownia aktualnie, z racji pracy prowadzę siedzący tryb życia. (wiek 25 lat bóle zauważone od kilu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PAN OBOLAŁY :) Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Przepraszam za offtop zapomniałem dodać że gdy się nie ruszam noga prawie nie boli. A tutaj w necie znalazłem takie zdjęcie i dokładnie określa miejsce bólu a czerwona kropka wręcz go wyraża http://m.ocdn.eu/_m/0b078171d36c6330a14392e5cf98cb2d,62,37.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Iwona Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Witam, czy poznał Pan przyczynę swojej dolegliwości ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi