Gość giju Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 W kwietniu przeszedłem zabieg usunięcia usunięcia przepukliny kresy białej,od samego początku po wypisaniu ze szpitala zaczęły się problemy ,najpierw masywny wyciek ,płynu surowiczego,rana nie mogła się zagoić,lekarz powiedział że jest ok.Pod koniec czerwca w -ranie coś urosło -wyglądało jak mała kulka,było bordowe ,bolało ,skóra lśniąca ,w końcu pękło-wylała się ropa ,wyszedł zielony gruby szew,a dni temu wyciągnąłem kolejny szew ,ropa z rany leje się cały czas.Byłem u lekarza powiedział że tak może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Midgardsorma Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Mam dokładnie tak samo :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi