Gość Mro16 Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Witam mam 16 lat i mam problem, ponieważ moja skóra na penisie jest zrosnieta tak jakby takim paskiem z penisem, zrośniecie zaczyna sie około centymetra od cewki i biegnie po dolnej warstwie członka. Podczas wzwodu boli Mnie gdy próbuje zdjąć skórkę z napletka, lecz podczas spoczynku schodzi dość luźno, proszę o poradę czy nalezy udać sie z tym do lekarza, czy nie muszę sie o to martwić *) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lek. Jacek Ławnicki Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Witam! Problem z odprowadzeniem napletka z żołędzi podczas wzwodu może świadczyć o występowaniu stulejki. W celu ustalenia przyczyny dolegliwości warto udać się na wizytę do specjalisty urologa. Do poradni urologicznej w ramach NFZ konieczne jest skierowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi