Gość Gosia Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Witam, mój syn ma 12 lat i również ma guzka pod lewym sutkiem. Idę dzisiaj do lekarza zobaczymy co powie. Jednak po wszystkich wypowiedziach myśle ze to dojrzewanie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Halyna Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 mamy taki sam problem i dziś jesteśmy po USG. Diagnoza prawdopodobnie ropień . tylko co to znaczy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ania Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Mój 13 letni syn też ma zgrubienie na lewym sutku. Trochę się niepokoję, ale dużo chłopców tak ma i jest to związane z dojrzewaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość YaKub Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Ten guz, kulka na brodawce sutkowej jest naturalny, wielu chlopcow ma taki problem. Tez w wieku 12 lat mialem taki problem. Tez sie balem ale po jakims czasie to zniklo. Polecam takze zajsc do jakiegos lekaza ( napewno wie wiecej niz ja). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Dzień dobry, mam 11 lat i wyczuwam mały guzek na lewej piersi średnicy ok. pół cm. Boję się trochę, bo wyczytałem, że to może być ropień. Co prawda uspokoiłem się czytając komentarze... do lekarza jednak nie zamierzam iść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotr Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Hej mam 12 lat i wuczulem na obu piersiach guzki wszysty piszą ze mają na jednym czy to jakas różnica prosze pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zosia Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Witam mój syn 11 letni ma pod sutkiem małe zgrubienia i wyciek co to może być czy to coś poważnego czy poprostu dojrzewa i troszkę boli proszę o szybką odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bartosz Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Witam ma 12 lat i dziś zauważyłem mały guzek w piersi na prawej.Czy to objawy okresu dojrzewania,mam iść z tym do lekarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Robert Opublikowano 28 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 Siemka mam guzka takiego w lewym sutku lekko dotknięty boli ale to chyba znika wiecie coś? Pliz powiedzcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Nie ma czego się bać, jakieś pół roku temu pojawiło mi się to na prawym sutku i lekarz powiedział że to ustąpi samo i że to proces dojrzewania. Po jakimś czasie to się tak jakby "spłaszczyło" i już tego nie czuć. Pozdrawiam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jakub Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Jestem chłopakiem mam prawie 13 lat i mam podobny problem. Małego guzka pod lewym sutkiem. Jest on umiejscowiony dokładnie pod nim. Widziałem odpowiedzi innych i mam nadzieje że to jest normalne w okresie dojrzewania. Prosił bym o jakąś konkretną odpowiedz. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuki Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 W dniu 13.08.2011 o 15:59, Gość Adrian napisał: Witam. Mam 14 lat. Jakoś tydzień temu przez lekkie muśnięcie na lewym sutku wyczułem mały guzek. Boli tylko jak się mocno przyciśnie lub lekko muśnie. Guzek się nie zmienia. Czy to zniknie? Powiedzieć o tym mamie i iść do lekarza? Też tak miałem to normalne. Guzek zniknie a następnie pojawi się 2 na 2 sutku to naturalne zjawisko spokojnie nic ci nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek Opublikowano 13 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Syn, 14l, poskarzyl sie kilka dni temu na wyczuwalny guzek pod prawym sutkiem. Lekarz zrobil USG i stwierdzil, ze to skutek dojrzewania. Na wszelki wypadek zalecil MRI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość delfinektoziomal Opublikowano 12 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 jezuuuu a juz sie zesralem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ola Opublikowano 3 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 Choroby skórne na piersiach zdjęcia =>> mojachoroba.pl/lokalizacja/piersi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hubert Opublikowano 2 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2022 W dniu 10.10.2012 o 17:01, Gość Patryk napisał: Witam, mam guzka jak go dotknę to trochę boli boli mnie od czasu jak o tym pomyśle lewa pierś kuzek jest na prawej oczywiście boję się co to może być czasem mi rośnie i jest blisko skóry czasem daleko czy to coś poważnego czy to dorastanie potrzebuje pilnej odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hubert Opublikowano 2 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2022 Teraz, Gość Hubert napisał: Witam, mam guzka jak go dotknę to trochę boli boli mnie od czasu jak o tym pomyśle lewa pierś kuzek jest na prawej oczywiście boję się co to może być czasem mi rośnie i jest blisko skóry czasem daleko czy to coś poważnego czy to dorastanie potrzebuje pilnej odpowiedzi Mam 12,5 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi