Gość Marzena Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Mam pytanie 26.01.2009 wykonano u mnie marsupializacje torbieli śledziony ale niestety torbiel odrosła ma obecnie wymiary 84mm-54mm radiolog po usg powiedział mi ze musze ja usunac..mam pytanie czy to prawda ze od laparsokopi musi upłynac 4-6 tyg aby usunac cała śledzione??czuje dolegliwości bólowe i wolałabym to szybciej usunac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Nie ma takich bezwzględnych zaleceń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maryena Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Czyli moge ja usunac w najblizszym terminie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi