Gość kubek Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Witam! Po Stosunku obsunął mi się napletek. gdy rano się obudziłem nie mogłem go wrócić na swoje miejsce. Następnego dnia wyskoczył mi jakiś pęcherz tak jak by z wodą. Nie wiem co mam robić. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lek. Jacek Ławnicki Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Witam! Obrzęk może być spowodowany z podrażnieniem i urazem napletka powstałym podczas stosunku. Jeśli dolegliwości nie ustąpią w najbliższym czasie to konieczna będzie wizyta u specjalisty urologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi